Værkstedets Galleri

En custom bæltespænde i læder er både attraktivt og langt billigere end at få noget lavet i metal. De kan laves med motiver, initialer som her, eller med din eget "ranch brand." Kontakte mig med dine ønsker for en tilbud.
Coups White Deception fremviser sin rebgrime med en fuld pyntepakke. Pyntepakken giver en rød næsebånd, der også er stivere end en almindelig næsebånd. Flere farver er muligt.
En navneskilt kan personliggøre de fleste typer udstyr. Her sætter den præg på en sammensplejset cordeo i en reb der er desværre udgået.
Tøjler laves i flere stil, tykkelser, og farver. Her er en enkelt tøjle med water ties, desværre i en reb der er udgået..
Tøjler laves både enkelt og delt. Sættet her er delte tøjler med water ties i en ende og en snert i den anden. Der er tilføjet messing trigger snaps i water ties. Tøjlerne er sammenbundet med en flot knude, så de ikke fungere som en enkelt tøjle men med rimeligt længde og nemt justering. Desværre er dette reb type udgået, men jeg har mange andre muligheder.
Slobber straps som sættet her kan også bruges på en stang bid! Denne sæt har en specialt custom farvning og stjerne motiv. De passer perfekt til den guld mecate i billedet.
Horsemanship trænings tov laves i 3m, 4m, og 7m længder og i speciallængder. Alle priser inkludere personliggørelse af snerten. Her er en standard 4m tov, desværre i en reb typ der er udgået.
Min træk og træningstov laves som standard til påbindning på en rebgrime, som vidst her med en 7m trænings tov i 10mm uldent rød og en matchende grime i 6mm uldent reb.
En stroppe til en tiedown, der er nemt at sætte fast på næsebåndet og gjorden, og nemt at justere.
Min "quick-release" slobber straps er meget nemt at tage på og af biddet. Man åbner bare for snorelukning, og behøver slet ikke trække mecaten af. Så kan man nemt skifte til tøjler eller prøve en anden bid, uden at skulle pille det hele op. Her med pig tråd motiv.
Rebgrimer laves i alle størrelse fra Shet til XXFull. Alle har fiador knude og de rigtige dobbelt knuder. Den her er i 6mm glat blå og har sammensplejset ender for nemmere brug..
Alt muligt sjovt specialt ting kan laves. Dem her er for at forbinde køretømmer til en bid. Klipsene sættes på biddet og 4-slået hamp reb blev splejset på ringene.
Foretrækker man en hage til sin træk eller træningstov, kan dette nemt bestilles. Her er en 3m træktov i 14mm sort-hvid med en indsplejset messing hage. Flere hagetyper haves.
En cordeo bruges til bidløs ridning. Den her er lavet i 12mm Uldent: Blå reb og har øje og snert.
Få lavet en "bosal hanger" (hovedtøj) til den bosal. Den laves helt uden hardware og er blandt de billigste muligheder der kan fåes, men samtidigt meget pænt og farvet efter ønske.
Mecate laves i mange farver og flere tykkelser, alle med personliggjørt snert og dusk. Den her er i 13mm Glat: Sort og har også en hvide pynteknud.
En sæt af de "almindelig" klassisk stil slobber straps for at en mecate kan bruges på en bid. De er kun egnet til snaffel bid. Sættet er med basketweave motiv og farvet brun. Fåes i andre farver og motiver.
En rigtig specialt nøglering, med en reiningshest der lave en sliding stop.
Sporrem laves både med og uden spænder. Dem her er med nikkel spænder i en basketweave motiv, men har en specialt to-tone farvning, så den er natur yderste og tan i motivet.