Language Switcher

A- A A+

Søg

Lukkelse 15. Maj indtil 1. Juni

Da vi får en træner på besøg til at arbejde med vores egne heste i en uge, og holder forhåbentlig en Horsemanship Workshop også imens han er her (samt arrangere trailer træning og privat undervisning i lokal området), er jeg nødt til at holde værkstedet lukket fra den 15. Maj. Jeg åbner igen den 1. Juni. 

Jeg vil være meget begrænset online i den tid, og ikke til rådighed til at aftale bestillinger i den første uge af perioden--heller ikke på lager vare. Den anden uge er reserveret til at jeg kan komme mig fra at lave for meget fysisk imens træneren er her, så jeg vil kunne traffes der for at aftale bestillinger der igangsættes i Juni.

Ønsker du at sikre at modtage vare hurtigst mulig i Juni, vil det være en god ide at bestille i god tid. Jeg har løbende en del kunder for tiden, så det kan skabe kø og forsinket leveringstid når jeg har travlt.

Jeg håber på alle er forstående, men forstår selvfølgelig helt hvis nogle vælger at handler andet steds imens jeg har travlt, hvis de ikke kan vente.