Language Switcher

A- A A+

Søg

Horsemanship udstyr til små ponier

På grund af efterspørgsel, har jeg nu udvidet min sortiment til at give bedre valg til ejer af små ponier.

Økonomi rebgrime i str MINI-MINIRebgrimer laves nu også i størrelserne Mini Shet (en nummer mindre en Shet) og Mini Mini (to nummer mindre), til samme pris som Shet. Da priserne er det samme, står der kun "Shet" i prislistene, men det gælder til alle 3 mindre størrelser.

De tykkere træk og træningstov er tung til de mindste, så derfor er der 10mm med i standard prislisten også til de 3m og de 4m tov. Desværre er farve udvalget ikke så bredt, men der er lidt muligheder, specielt ved at vælge den stribet reb. Det stribet passer i farve til de 6mm glat, så man kan  nemt samle en pænt sæt, ved at bestille en ensfarvet grime og en stribet tov. Jeg har også  tilføjet en letTræningstov til mindre pony i 10mm stribet blå med mindre messing hage og pyntet snert (blå med hvid tekst)tere messing hage til sortimentet, der er velegnet til de tov eller tøjler. Hvis der ønskes en endnu lettere tov, regner jeg også gerne på de 8mm muligheder.

Jeg laver også gerne cordeo og andet i mål egnet til de små ponier, men jeg ved bare ikke hvor stor de skal være. Hvis du ønsker sådan en, kontakt mig med oplysninger om det ønskede omgangskreds, og så regner jeg noget ud.

Hvis der ønskes andre muligheder til de mindste, eller til andet jeg ikke har tænkte på, er du altid velkommen til at skrive.