RR Western Workshop er en lille læder og reb værksted drevet af Amerikaner Rebecca Rasmussen i det nordlige vendsyssel. Jeg har lavet en del forskellige ting i mange år til mig selv, familie, og venner. Min kvalitet er høj nok til at sælge af varene, og jeg har tit fået ros af kunderne, at ting er meget pænere end de forventet. Jeg ligger vægt på de små detalier, der giver en pænere resultat. Alt laves med håndkraft, også syninger, med mindre andet er sagt.

Værkstedet er ikke momsregistreret, og kører kun på hobby plan som mit helbred tillader. Det betyder at alle vare sælges uden tilføjelse af moms, som hjælper til at holde priserne ned.

Mange af vare er egnet til mere end kun western rytter. Der er en stor udvalg til dem som ønsker at træne horsemanship, samt den voksende sortiment til western rytter. Udvalget til hunde ejer bliver også breddere.

Jeg har også en mindre udvalg af vare, som jeg ikke selv har lavet. Bosal, nogle fortøj, og en udvalg i brugt vare. Vi skal nogle gang rydde op i vores egne sager, så de ting listes i brugtmarkedet.

Da der er så mange muligheder, og jeg vil gerne sikker at hver kunde får varen lavet præcis som de ønsker, har jeg valgt imod at opsætte siden om en web shop. For at bestille, brug kontakt formularen eller min email, og sende oplysninger om hvad du ønsker at bestille (farve, størrelse, personliggørelse, osv) samt leveringsadresse og dine foretrukket forsendelse og betalings typer. Så svarer jeg på email og beder om uddybene oplysninger, hvis der er nogle muligheder du har overset.

Det er nemmere at skrive end at ringe, da jeg ikke altid sidder lige ved en prisliste. Du skal også bare sige til hvis du har spørgsmål eller har svært med at vælge den rigtige vare. Nogle gang er det som om jeg har lidt for mange muligheder!