Language Switcher

A- A A+

Søg

Købsbetingelser

Varer bliver først udleveret eller afsendt når betalingen er modtaget. Betaling kan enten foregår ved overførsel til min bank konto eller igennem Paypal. Der kan også betales kontant ved afhentning. Jeg skal vide, hvordan du ønsker at betale, for at lave den rigtig type faktura til dig. Ved Paypal betalinger, bruger jeg deres system for at lave fakturaen. Ved bank overførsel, laver jeg en faktura i en PDF fil, som sendes på e-mail. Når varene bliver sendt, medfølger der en papir kopi af fakturaen, markeret som betalt, som kvittering.

Varene må kun returneres i fuld emballage og ubrugt stand for Jeres egne regning inden for 14 dage. Varer som er lavet som special bestillinger (for eksempel, vare som har et eller andet form for personliggørelse, som farve, navn, eller lignende, grimer lavet til mål, eller special bestilt lædervare) kan ikke returneres.

Der er ingen returret på serviceudgifterne for grimer eller andet lavet af Jeres egne reb.

Forudbetaling kræves for special bestillinger. Ønskes der udarbejdelse af tegninger til et projekt inden bestilling, kan dette aftales ved betaling af en depositum, som ikke kan refunderes.

Forsendelse udgifter betales af køberen. Der kan også aftales gratis afhentning. Varer bliver sendt med PostDanmark og priser er baseret på vægt og den foretrukket forsendelses type, efter PostDanmarks almindelig priser. Da jeg ikke er størrere og ikke er momsregistreret, kan jeg ikke lave en aftale om bedre priser. Jeg sender også gerne udenfor Danmark.

Forsendelse uden trackingsnummer er på køberens egen risiko. Jeg sender gerne som A eller B brev for at du kan spare på forsendelse, men da jeg ikke har mulighed for at følge pakken, kan jeg ikke holdes ansvarlig, hvis det forsvinder. Jeg har indtil videre ingen problemer haft med flere års salg, men man ved aldrig hvad der sker. Hvis du har valgt at betale med PayPal, skal der vælges en forsendelsestype med en trackingsnummer.

For at bestille noget, skal du bare kontakte mig med oplysninger om det ønskede vare, evt. forsendelse, og foretrukket betalingsmåde. Derefter laver jeg en faktura med en 5-dages betalingsfrist. Hvis ikke jeg modtager betaling, betegner jeg handlen som aflyst.

Være opmærksom på at læderfarverne kan smitte af, specielt når de er nyere. Den eneste måde at helt undgå afsmitning er at vælge naturfarvet produkter, dog kan olie og fedt stadigvæk afsmitte lidt.  Ligegyldigt hvad jeg forsøger, kan jeg ikke helt forhindre farverne fra at smitte. Nogle farver, som mahogni, er specielt slemt til afsmitning. Farvestofferne tørrer læderet grundigt ud, så jeg er tit nødt til at giv noget olie, for at læderet er smidigt. Nogle gang ekstra ved bukkepunkter, for at sikre læderet bukker pænt og ikke bliver svækket af en skarp buk. Det ekstra olie vil absorbere farven og smidt endnu mere af.  Med tid vil olien fordeler sig igennem hele produktet, men de skal normalvis sendes inden dette er sket. Det kan gøre farven mørkere i nogle områder end andre, og forhøje risikoen for afsmitning, indtil det er faldt til ro. Efter olien har fordelt sig helt, kan en let omgang leder fedt med bivoks hjælpe til at forselge overfladen.

Læderet ædre farve med tid og lys. Den udvikler en patina, som tit gøre det mørkere. Jeg kan ikke forhindre dette. Alle de læder produkter jeg laver skal vedligholdes, lige som sadler og andre lædervare.

Leveringstider varierer, afhængig på varens type og krav til arbejdet. Den forventet leveringstid kan aftales sammen med bestillingen, så det står på fakturaen. Leveringstider beregnes fra modtagelsen af betalingen. Leveringstid på reb vare er generalt ca. 14 dage. Lædervare kan godt kræver mere tid, hvis ikke der er tale om færdig vare.

For at få et tilbud på en special bestilling, kontakt mig med din ønsker til varen.