Brugte Vare

Desværre er vores samling hesteudstyr ved at overtage hele huset. Derfor er vi nødt til at begynde at rydde grundig ud, for at vi kan selv holde ud at være her. Det er også lidt for fristende nogle gang, at lave noget nyt. Så der kommer til at være lidt af hvert, både godt brugt og i rigtig pænt stand. Vi har også nogle gang fået brugte ting sammen med andre brugte ting, som vi slet ikke har brug for selv, og derfor vil bare sælge videre.

Alt vores læder udstyr, samt en stor del af det andet, opbevares i huset, enten i fyrrummet eller i stuen. Er der fejl på noget, så forsøger jeg både at notere og fotografere det grundig. Har du spørgsmål, så er det bare at skrive

Vores interesse i at bytte er temmelig begrænset på grund af det manglende plads. Så skulle du ihvertfaldt ramme lige præcis det vi ikke har og mangler.

Western delte tøjler i rundflettet læder

Rund-flettet delte western tøjler i læder. Flettet af 4 læder rem omkring en kerne. Rigtig flot, så vil egne sig fint til show/stævne brug også. Inkl. hager der er fast påsat. Stor pynteknud i råhud ved bid enden samt 3 mindre knuder i læder på hver tøjle.

Længde: ca 2m 23cm inkl klips pr tøjle. Ø: ca 9,3mm

Købt som nye i en kvalitets western forretning i Canada nogle år siden, men er aldrig blevet brugt. En rigtig kvalitets sæt split reins.

Pris: 600kr

View the embedded image gallery online at:
http://rrww.dk/index.php/da/brugte#sigFreeId6b77cc5739

Circle Y western show tøjler med hestehårs dusker

Western tøjler (delte) fra Circle Y. Pyntet sæt til stævne brug, osv, med flot hestehårs dusk og råhuds pynteknuder. Med water ties og inkl messing trigger snaps.

Længde: 2m 36cm hver, eksl hagerne. 15,7mm x 7mm. Lækkert kraftig læder med en god vægt.

En stil og kvalitet der ikke ses ret tit på det danske brugtmarked.

Sættet er købt hjem fra USA nogle år siden til en del penge. Vi har aldrig brugte dem, og de viser ikke tegn på brug, men kan ikke huske om de var købt nye eller let brugt. De har altid været opbevaret indendørs og passet godt på.

Stemplet på begge tøjler. Se billederne.

Pris: 650kr

View the embedded image gallery online at:
http://rrww.dk/index.php/da/brugte#sigFreeId1fcd17bd96

"Be Nice" Grime

beniceBe nice grime i sort til en stor hest. Meningen med denne type grime er at opdrage de frækkere heste til at opføre sig ordentlig ("be nice"). Min mand havde skaffet det den gang han havde en Oldenborg dressur hingst, og den var meget effektiv. Men vi har ikke noget at bruge det til idag.

Det er de metal dimser der kommer op bag ørene der giver en del af trænings effekten.

Den er ikke brugt ret meget og har altid været opbevaret i huset. Den er primært støvet.

Pris: 250kr

benice2