Language Switcher

A- A A+

Søg

Læder Værkstedet

Jeg har flere års erfaring med at lave mange forskellige typer lædervare. Vi har fået stor ros for gaver og projekter lavet til familie og venner i nogle år, udover at lave en del til vores egen brug, så er derfor klar til at tilbud håndlavet lædervare til salg. Og nu er det et par år, hvor jeg har lavet læder vare til kunder, og jeg har endnu ikke fået en klage. De fleste siger kvaliteten er bedre end forventet i forhold til prisen, og mange kommer tilbage når de igen mangler noget.

Når man bestiller håndlavet lædervare på denne måde, kan det laves i lige den farve, størrelse, og stil, som du selv ønsker. Der kan sættes dit personlig præg på varen, som navn, initialer, eller en special motiv. Ingen vare er 100% ens, selv de ting, der er lavet efter det samme mønster.

At arbejde med læder på denne måde kræver både øvelse og tålmodighed. Der er mange trin i arbejdet, som kræver at læderet skal hvile, inden man kan komme videre. Derfor er der et langt leveringstid på special-lavet vare. Men jeg har også tit nogle få færdiglavet projekter, som er klar til salg.

Pris og leveringstid kan aftales i forbindelse med bestilling. Kontakt mig for et tilbud.