Sporrem

Jeg har indtil videre kun design egnet til almindelig western spor af forskellige typer. Jeg kunne dog nok lave noget, der sat en western stil sporrem på en almindelig spor, hvis der var efterspørgsel.

Min sporrem kan laves i flere stil, både med og uden spænder. Jeg kan også nemt lave andre motiver, end de almindelig jeg har lavet pris på. Dog er mere indviklet motiver, dyrere at få lavet, på grund af det krav til arbejdet.

Priserne er for spor rem i god kraftig læder (omkring 3mm tyk). Du kan selv vælge farvet af læderet: natur, tan (lys rødbrun), mahogni (mørk, mere rød end brun), mørkebrun, eller sort. Særfarvning og andre farver kan aftales efter mere pris.

Kontakt mig for tilbud på special bestillinger.

Mellem sporrem med spænder

Sporrem med spænder med en lidt speciel farvningEn meget klassisk stil sporrem med spænder. Vælg messing eller sølvfarvet (nikkel) spænder.

Til denne pris, kan der vælges en basketweave motiv eller en border motiv (pig tråd, osv). Farvning er kun ensfarvet ved denne pris. Billederne viser en særfarvet sæt, der er tan ind i basketweave og behandlet over alt med antique.

Pris: 375,00 kr

View the embedded image gallery online at:
http://rrww.dk/index.php/da/laeder/sporrem#sigFreeId196c439e5a