Testimonials

Add A Testimonial
Fra Daniel
21.11.14
Har i dag modtaget min bestilling, en special designet lygte holder lavet så den kan sidde i et bælte. Er super glad for resultatet og kan 100% anbefale RR Western til andre der skal have lavet noget specielt

Fra https://www.facebook.com/pages/Sadel-Og-Selet%C3%B8js-Reng%C3%B8ring-Og-Pudsning/314698312039429
24.08.14
Jeg har modtaget de flotteste stirrup hobbles, med sølv-initialer. De er et perfekt match til min sadel. Er super glad for den.
Lone Boye Madsen

Fra EK
19.11.12
Jeg har lige modtaget min bestilling :) Jeg er meget tilfreds - der er ingen tvivl om at det virkelig er kvalitet! Lækker detalje med papiret omkring påbinding af mecaten. Alt i alt en rigtig god oplevelse :)

Fra Line Dybvald
13.04.12
Jeg bestilte bosal og mecate herfra. Jeg er meget tilfreds med resultatet! Super flot udført og i høj kvalitet! Kan helt klart anbefale at købe varer herfra :)

Fra Lena Kriegmark
02.04.12
Jeg har bestilt og modtaget en rebgrime og et træningstov. Rigtig flot stykke arbejde, meget proffesionelt lavet.

Fra stine
31.03.12
Har lige modtaget grime og træktov med posten. Super flot arbejde, kan varmt anbefales. mvh stine

Fra Stephanie
26.11.11
Jeg har modtaget en bosal og en mecate, hurtig levering, og rigtig flot håndværk! Rebecca yder en super god service, vil helt sikkert købe ved hende igen!

Fra Karina Møllerup Sørensen
27.10.11
Jeg har i dag modtaget rebtøjler med waterties samt læder navneskilte. Jeg var dybt imponeret. Helt igennem fantastisk håndværk. Vil absolut købe fra Rebecca/RR igen og anbefale hjemmesiden til andre. Servicen var bare helt i top.

Fra Anne Neumann
17.06.11
Jeg har købt en bosal med påbundet mecate gennem RR og har været super tilfreds med servicen. Kvalitet af både reb og bosal var præcis som forventet (og endda lidt bedre). Jeg fik hurtige og gode svar på mailen og handlen blev fuldt helt til døren. Alt i alt en super oplevelse og bestemt ikke sidste gang jeg handler med Rebecca.

Fra Ida
13.04.11
Jeg har modtaget en Bosal og en mecate herfra. det er HELT i TOP, og levering er super. ingen snyd eller noget! super service, og det hele er bare som det skal være. hvis jeg skal købe noget fra nettet igen som jeg kan få herfra gør jeg det helt klart. :D