Language Switcher

A- A A+

Søg

Reb Værkstedet

Mange nyttige ting kan laves fra reb og snor, specialt hvis man er god til knuder, tacklinger, og splejsninger. Jeg lært at arbejde med reb, allerede imens jeg var en lille pige i USA. Siden det, har jeg arbejdet hårdt på at udvide min viden og evner, så idag er der endnu flere ting der kan laves og meget kan gøres for at lave ting endnu pænere.

For at se en oversigt over varene og deres priser, vælge den ønskede vare kategori. Hvis ikke du kan finde hvad du ønsker, er du altid velkommen til at kontakte mig, for at høre om jeg finde en løsning til dit behov. Du må også gerne skrive, hvis du har svært med at bestemme hvilken løsning er bedst for dig. Fordi jeg har så mange muligheder, kan det være lidt svært at bestemme. Men samtidigt gør de mange muligheder det mere sandsynligt, at du vil kunne finde lige den perfekt vare til dine ønsker.

Følgende er en lille udpluk, af de mulige vare.

View the embedded image gallery online at:
http://rrww.dk/index.php/da/reb#sigFreeId504a11da94

Økonomien er stram for tiden, så jeg forsøger at lave enkelt, effektiv, og økonomisk løsninger, men samtidigt holder kvaliteten højt. Jeg kan skaffe andre farver og typer reb og tov, men det vil sandsynligvis være dyrere end det jeg ellers tilbuder. Hvor det er muligt, køber jeg restpartier for at udvide sortimentet.

Men på trods af den stram økonomi, sætter jeg pris på at varene kan holde til det de skal udsættes til. Derfor bruger jeg kun kvalitets reb, som er primært lavet til brug på skib, osv. Rebet skal have den rigtigt føling og styrke for at fungere ordentligt, og det får man ikke i de billige reb der kan købes i bygge markeder, osv. De reb typer jeg tilbuder er primært lavet til brug på skib og båd, og derfor har både stykre og holdbarheden i orden. Jeg har rebgrimer fortsat i brug, der er 7 år gammel eller mere. Dem der er blevet udskiftet hos vores heste, er skiftet fordi hesten vokset eller vi ønskede en anden farve. De er ikke nemt at slide op!

Ønsker du selv at skaffe rebet, kan vi godt aftale en pris, for mig at lave dit reb om til grimer, indian bosal, træningstov, eller andet. Nogle gang har jeg en fastpris med i listen for dette. Andre gang skal prisen beregnes når jeg ved hvad type reb skal bruges og hvordan det skal laves. Splejset vare er tit dyrere end vare som ikke er splejset, og der også kræves ekstra reb til splejsninger. Derudover skal man sikre rebet er egnet til det, hvis man ønsker splejsning. Husk at hvis du selv skaffer rebet, er du selv ansvarlig for rebets kvalitet. Det er kun en service for at binde, takle, osv, din reb, så jeg kan ikke holdes ansvarligt, hvis rebet ikke er stærk nok eller velegnet til dit formål.

Husk at passe på sikkerheden, når du arbejder med dyr og reb. De reb jeg sælger har en meget højt brudstyrke, så det er ikke reb der vil knække nemt i en nødssituation. Brug sund fornuft og tænk dig om med hvordan du bruger det. Brug hurtigt slip knuder, panik hager, eller andet sikkert løsninger, når du skal binde en hest. Sørge for at rebet aldrig laver en løkke omkring din hånd, krop, eller kropsdele. Bind aldrig en hest til dig selv. Overveje brug af handsker og om du burde have en kniv ved rådighed. Jeg vil hellere skære min rebgrime eller tov over, end have hesten kom galt afsted.